Iedere maand kans Unieke beren combinatie Met € 10 maak je al kans op € 1 miljoen

Veelgestelde vragen

Wat is De KiKa Loterij?
De KiKa Loterij is een initiatief van stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en Impact Loterij. Speel je mee met De KiKa Loterij dan steun je direct baanbrekend onderzoek naar meer genezing en een betere behandeling van kinderkanker.

De loterij heeft 12 reguliere maandtrekkingen en een extra trekking in december. Naast mooie geldprijzen en de hoofdprijs van € 1.000.000 maak je kans op ontzettend leuke prijzen. Dus... De KiKa Loterij kent alleen maar winnaars!
Waar gaat de opbrengst van de loterij naar toe?
50% van de lotprijs gaat naar KiKa en het onderzoek naar 100% genezing van Kinderkanker. De laatste 10 jaar is er ontzettend veel bereikt. De overlevingskans bijvoorbeeld is gestegen van 76% naar nu 81% en de kinderoncologen geloven dat 100% mogelijk is.

Samen gaan we voor 100% genezing van kinderkanker.
Hoeveel van De KiKa Loterij opbrengst gaat naar KiKa?
Per trekking gaat 50% van jouw inleg naar KiKa en het onderzoek naar 100% genezing van Kinderkanker. De andere 50% is nodig om de loterij te organiseren, te laten groeien en om natuurlijk ook die super leuke prijzen uit te keren.
Hoe weet ik zeker dat mijn geld goed besteed wordt?
KiKa is door het Centraal Burea Fondsenwerving aangemerkt als Erkend Goed Doel en heeft uiteraard de ANBI status. KiKa heeft de afgelopen jaren veel bereikt. Her is nu één behandeling- en onderzoekscentrum in Nederlans waar de Europese top van artsen en onderzoekers dagelijks hard werken om kinderkanker de wereld uit te helpen en we zijn goed op weg! KiKa is samen met haar donateurs en loterijdeelnemers de grootste financier van baanbrekend onderzoek door het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.

Impact Loterij (en De KiKa Loterij) staat onder het strenge toezicht van de Kansspelautoriteit en andere controlerende instanties. Zij zien er samen met ons op toe dat jouw inleg correct wordt besteed. Bij ons is alles 100% transparant.  
Wat kost een lot van De KiKa Loterij?
Een lot kost € 10,00 per trekking. Er zijn 13 trekkingen per jaar: 12 Maandtrekkingen en 1 feesttrekking in december.  Daarnaast kun je nog meer kans maken op nog meer mooie prijzen door de Bonus Beer te activeren. Doe je dat dan komt jouw bedrag per trekking uit op € 12,50. Dus: 13 x € 12,50.
Uit hoeveel beren bestaat een lotnummer?
Een lot wordt opgebouwd uit 7 unieke beren. Er zijn 10 unieke beren van waaruit het lotnummer is samengesteld. Hierdoor ontstaat er één unieke combinatie waardoor een deelnemer nooit een berencombinatie deelt met een andere deelnemer.
Hoeveel loten kan ik kopen?
Wij vinden dat een loterij leuk moet blijven, ook wanneer het werk van KiKa je aan het hart gaat.  Daarom onze oor een maximum van drie loten om meespelen. Speel bewust 18+
Tot wanneer kan ik loten kopen?
Je kunt elk moment instappen. Wil je aan de eerstvolgende trekking deelnemen? Dan moet je minimaal 1 wee voor de trekking een lot hebben gekocht (dus ook betaald) Ben je later, dan speel je mee vanaf de eerstvolgende trekking.
Kan ik ook een half lot kopen?
Je speelt mee met een heel lot. Mogelijk dat die optie later tot de mogelijkheid behoort, maar nu nog niet.
Hoe betaal ik mijn KiKa lot?
Speel je maandelijks mee dan gaat de betaling altijd via automatische incasso. Op de site kun je direct een lot kopen en de incasso regelen. Speel je eenmalig mee, bijvoorbeeld met de extra december trekking, dan betaal je via IDeal.
Krijg ik na het bestellen de loten thuisgestuurd of digitaal?
Je ontvangt van ons een e-mail (digitaal) met je eigen, unieke berencombinatie. Bewaar deze e-mail goed, want met jouw beren speel je iedere trekking meevoor KiKa.
Als ik me bedenk, kan ik mijn lot dan annuleren?
Bij De KiKa Loterij speel je mee zolang jij wil. Let wel op: wanneer je lot(en) is/zijn geïncasseerd, kan je je lot niet meer annuleren voor de eerstvolgende trekking, omdat jouw lotnummer nu automatisch is meegenomen in de trekking. 

Wil je je lot opzeggen? Ga naar de site en vul het opzegformulier in.
Wat kan ik allemaal winnen?
Natuurlijk een fantastische hoofdprijs van € 1.000.000 ( 7 gelijke beren) en een super prijs van € 100.000 (6 gelijke eindberen) .Maar speel je mee met de Bonus Beer dan maak je kans opsuper leuke prijzen zoals fietsen, reizenetc.


Wanneer vinden de trekkingen plaats?
Iedere eerstemaandag van de maand vindt De KiKa Loterij trekkingplaats. Daarnaast vindt er één keer per jaar, in de 3e week van december, een extra trekking plaats. Een overzicht van alle KiKa trekkingen vind je op www.kikaloterij.nl/trekkingsschema.
Wat is mijn winkans?
Bij de start van de loterij in november 2021 is dat ongeveer 1 op 9, maar de maanden daarna groeit de kans fors in combinatie met de Bonus Beer trekking. Steeds meer gegarandeerde prijzen komen dan beschikbaar.
Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?
De uitslag van een trekking wordt altijd in de week van de desbetreffende trekking bekendgemaakt. Prijswinnaars ontvangen altijd van ons een e-mail. Daarnaast kun je je berencombinatie controleren op onze uitslagen pagina.
Hoe weet ik of ik een prijs heb gewonnen?
Alle Prijswinnaars krijgen van ons een e-mail. Je kunt jouw berenlot ook controleren via onze prijzencheck. Je kunt dan gelijk zien of je een prijs hebt gewonnen. Je hoeft je prijs niet te claimen, we sturen hem automatisch naar je op, of maken het bedrag naar je over.
Wanneer ontvang ik mijn prijs?
Na de trekkingsuitslag zullen wij er alles aan doen om je prijs zo snel mogelijk naar je op te sturen. Wij streven ernaar om alle cadeaus binnen drie weken na de trekking naar het door jou opgegeven adres te sturen. Een geldprijs wordt binnen twee weken na de trekking rechtstreeks naar jouw bankrekening overgemaakt.
Kan ik mijn prijs ook schenken aan KiKa?
Ja, je kunt je prijs schenken aan KiKa

Als je je geldprijs, of een deel hiervan, wil doneren dan kun je dat bedrag zelf overmaken naar KiKa.
Hoe weet ik of de trekking eerlijk heeft plaatsgevonden?
De KiKa Loterij staat net als alle andere loterijen onder het toezicht van de Kansspelautoriteit. Onze trekking vindt plaats bij de notaris. Vervolgens levert de notaris een rapport (proces-verbaal) in over de trekkingen bij de Kansspelautoriteit. Het loterijplatform dat De KiKa Loterij gebruikt, is goedgekeurd door het gerenommeerde keuringsbedrijf GLI.
Kan ik de loten ook cadeau doen aan iemand?
Je mag altijd loten aan iemand cadeau doen. De loten blijven wel op jouw naam staan en de eventuele prijzen worden ook naar jouw adres gestuurd. Je kunt de gewonnen prijzen dan cadeau doen aan diegene voor wie je het lot gekocht hebt. Let wel op, je mag niet meespelen voor een minderjarige. Speel bewust 18+
Ik ben mijn lotnummer kwijtgeraakt, wat nu?
Stuur een e-mail naar info@kikaloterij.nl en je ontvangt op het bij de organisatie bekend zijnde emailadres opnieuw je berencombinatie.

Het verliezen van je berencombinatie maakt over het algemeen niet uit, omdat wij deze automatisch controleren na de trekking en de prijzen naar de winnaarsopsturen of overmaken.

Het is natuurlijk wel handig om je brencombinatie bij de hand te hebben wanneer je via de website wil controleren of je een prijs gewonnen hebt.  
Ik heb een nieuw e-mailadres, waar kan ik dat doorgeven?
Een nieuw e-mailadres geef je door aan info@kikaloterij.nl. Geef daarbij het oude en nieuwe e-mailadres op zodat wij wetenweet bij welke berencombinatie dit nieuwe e-mailadres hoort.
Ik heb geen e-mailadres, kan ik dan wel meedoen?
Er is een e-mailadres nodig om een lot te kunnen kopen. Als je zelf geen e-mailadres hebt, kun je dat van een bekende opgeven. Voor het ontvangen van je prijs maakt dit niet uit. Cadeaus worden naar het bij ons bekende adres opgestuurd en geldprijzen worden overgemaakt op het bankrekeningnummer waarvan het lot wordt afgeschreven.
Heeft De KiKa Loterij een officiële kansspelvergunning?
Ja, de loterijvergunning met kenmerk 01.042.958 is door de Kansspelautoriteit verleend aan Impact Loterij.
De vergunning is verleend voor de periode van vijf jaar.
Ik heb een klacht over De KiKa Loterij, wie kan ik hiervoor benaderen?
Heb je een klacht, laat dit ons direct weten door een e-mail te sturen naar info@kikaloterij.nl, of door op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 te bellen naar 085 130 1612.
Ik heb een andere vraag, aan wie kan ik deze stellen?
Door te mailen naar; info@kikaloterij.nl. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen