Iedere maand kans

Unieke beren combinatie

Met € 12,50 maak je al kans op € 1 miljoen

  • Iedere maand kans

  • Unieke beren combinatie

  • Met € 12,50 maak je al kans op € 1 miljoen

Iedere maand kans

Unieke beren combinatie

Met € 12,50 maak je al kans op € 1 miljoen

KiKa en De KiKa Loterij

Onze ambitie

Onze ambitie

Onze ambitie

Op naar 100% genezing van kinderen met kanker

Op naar 100% genezing van kinderen met kanker

Op naar 100% genezing van kinderen met kanker

Sinds de oprichting van KiKa in 2002 stijgt de overlevingskans van kinderen met kanker iedere 5 jaar. Was het destijds rond de 72%, nu genezen meer dan 81% van de kinderen met kanker. Goed nieuws maar ook nog steeds slecht nieuws voor meer dan 80 gezinnen en families per jaar die een kind verliezen. 

Samen met de ondezoekers en kinderoncologen van het Prinses Máxima Centrum gaan we de komende jaren voor 100% genezing. En daar is nog veel extra geld voor nodig.

Onze doelen

Extra financiering voor onderzoek naar meer genezing en betere behandelingen.

KiKa wil met haar loterij meer geld voor onderzoek realiseren. De onderzoeken waarin KiKa investeert richten zich op verschillende thema's. Denk aan betere medicijnen, minder pijn tijdens behandelingen, meer kans op genezing en een hogere kwaliteit van leven voor patiënten, ook na behandeling.

Impact Loterij

De KiKa Loterij is een initiatief van KiKa en Impact Loterij. De KiKa loterij wordt georganiseerd onder de vergunning van Impact Loterij met kenmerk 15899/01.296.265 en afgegeven op 11 augustus 2023. Impact Loterij is opgericht in 2017 met als doel om meer goede doelen te helpen met het realiseren van hun ambities met impact! Vandaar de naam: Impact Loterij.

KiKa en de Impact Loterij

KiKa werkt samen met Impact Loterij die een vergunning heeft verkregen om in Nederland een Goede Doelen Loterij te organiseren. KiKa heeft het exclusieve recht om jaarlijks gedurende de looptijd van de vergunning 14 trekkingen te organiseren samen met Impact Loterij. Maar liefst 80% van de loterijopbrengst komt ten goede aan het werk van KiKa. De overige 20% wordt aangewend voor prijzen, kansspelbelasting, behoud van deelnemers en de organisatie van de loterij.

Ja, ik speel mee voor KiKa!